Daca doresti sa locuiesti intr-un spatiu in care interiorul este in armonie stilistica deplina cu arhitectura, in care modernismul si eleganta se imbine perfect cu lumina si confortul, apeleaza la noi!

Scopul designului interior este de a imbunatati experienta ta printr-o excelenta gestionare a spatiului disponibil. Practic, este o modalitate de a transforma vietile oamenilor care traiesc sau se bucura de un anumit spatiu, imbunatatindu-le calitatea vietii.

Design interior Timisoara
Design interior Timisoara

Astfel, noi ne asiguram ca spatiile interioare pe care le proiectam sunt intotdeauna functionale, sigure si frumoase pentru fiecare tip de cladire: case, supermarketuri, companii, mall-uri, cafenele si restaurante. Culorile, texturile, mobilierul, pardoseala, tapetul, iluminatul si alte materiale necesare pentru fiecare spatiu interior sau cladire sunt alese in urma unei interactiuni profunde cu tine, necesare a intelege ceea ce doresti cu adevarat si, prin urmare, pentru a contura designul potrivit nevoilor tale.

Descopera paleta de servicii de care ai nevoie:

CONSULTANTA

CONSULTANTA

Iti punem la dispozitie toate cunostintele noastre in vederea identificarii solutiilor optime de amenajare a spatiului interior.  

PROIECTE TIP SCHITA

PROIECTE TIP SCHITA

Imbinam pasiunea pentru inovatie cu tehnologiile de ultima ora in amenajari si design interior. Realizam proiecte 2D si 3D tip schita.

STIMULARI FOTOREALISTE

STIMULARI FOTOREALISTE

Celebrele stimulari fotorealiste sunt cea mai potrivita alegere in redarea spatiului  in care urmeaza sa locuiesti.

FINISAJE INTERIOARE

FINISAJE INTERIOARE

Indiferent de design-ul tuturor elementelor de decor, echipa noastra de profesionisti acorda o atentie deosebita executiei lucrarilor de interior.

RECOMANDARI MOBILIER

RECOMANDARI MOBILIER

Iti recomandam mobilierul care se potriveste cel mai bine atat casei tale cat si bugetului alocat.

PERSONAL SHOPPER

PERSONAL SHOPPER

Vizitam impreuna diferiti furnizori, diferite magazine si te ajutam sa iei cele mai bune decizii.

URMARIREA LUCRARILOR

URMARIREA LUCRARILOR

Urmarim lucrarile pe santier pentru a ne asigura ca ce am desenat se si aplica

Impactul design-ului interior in crearea sentimentului de acasa:

Una dintre cele mai semnificative activitati in care ne-am angajat vreodata este crearea unei case!

Cu multa gandire si dedicare considerabila desavarsim cuvantul ACASA. Reflectam profund asupra atmosferei unei imagini pe care dorim sa o proiectam, meditam asupra relatiei dintre culori pe un perete, observam cat de consecventa poate fi forma spatarului unei canapele si ne rapotam cu grija la tipul de aranjament ambiental ce se identifica cu tine.

Astfel, crearea unei case este deseori un proces solicitant, deoarece ne cere sa gasim calea catre obiectele care ne pot transmite corect identitatile. Suntem dorinici insa sa le descoperim si sa comunicam corect mesajul despre „cine esti”.

SOLICITA OFERTA
Design interior Timisoara

Importanta designului:

    • adauga valoare imobilului
    • influenteaza starea ta de spirit
    • eficientizeaza utilitatea spatiului de locuit

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT